Neumím
Neumím
zapomenout
tvůj pohled
dotek, hlas
ostýchavá vášeň
v nás
Z tvé vůně v minutě
hořím na popel
sněhových vloček.
Řada životních odboček
co nedají mi zapomenout.
Každé zhasnutí lampičky
každá květina
pro tebe utržená
Básně z horní poličky
tajemstvím ulovena.
Horký dech tančící po krku
poškrabkat záda
Navždy už víme
co má každá ráda
Chvíle s tebou
nikdy nevyblednou
nikdy je nenechám
podupat strachem
nikdy je nenechám
zapadnout prachem
Nosím v sobě
tvůj milující pohled
každým krokem života.
Blízkost i samota
prázdný šálek kávy
tak na zdraví
a na tvoje oči
Na dobu s tebou
Na tebe celou
Přečteno 678x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, Cappp, loverose91, vodnař, Amonasr, kejtyyy, fijalka, Aiury, Rozina
Komentáře (2)
Komentujících (2)