jako socha na refýži
plná v bocích
útlá v kříži
hlavu vzhůru
klenutá
pod klenutím upnutá
zaujala jedním rázem
od očí
až dolů - na zem
za ruku
a druhou v pase
ztratil bych se
asi v čase
dýchat ústa
líbat pihy
tisknout se
jak listy knihy
šestý nápad
sedmý zapad
šestý vytanul mi znova
jenže chyběla mi slova
milá, slovesa i spojky
mezitím přijely dvojky
takže zůstala jen pouhá
hrst nápadů
marná touha