slunce svítilo jako v poslední den
vodou si poléval horké paže
vysílala jsem tiché modlitby
za to že jsi
za to že jsi
jsi to ty
jsi to ty
byl jsi to ty
v tichém dni bez zpěvu ptáků
schovávám se v temné skrýši
kde dávám vše ze sebe
za to že jsi
za to že jsi
jsi to ty
jsi to ty
byl jsi to ty
vím, že jenom pro tebe jsem byla zrozená, víš, že vždy příjdu, že tam vždy budu a nikdy neodejdu, svoje city mám na talíři pro tvojí večeři