Anotace: Daleký kontakt mi vzbudil tužebnou představu.
Splynutí duší
-
Prochází to skrz
naše upřené oči
a já nesměle drz
k Tobě vykročím
Vzdálen pět stop,
v očích Tvých jiskry,
touha až za hrob,
naše proudy se vtiskly
Otiskly si navzájem
svou nebeskou hudbu,
kterou si zahrajem
až zbavíme se pudů
Až nebudeme
tak strašně přízemní,
až zbydeme
…jen my dva při zemi
...není to špatné, ale kolísá tomu rytmus...přitom někde by šlo vyřešit velmi jednoduše..(např ve druhé strofě vynecháš "naše" a rázem to lépe plyne, ale chce to ještě víc přičísnout...
RM.
16.06.2014 12:37:50 | Robin Marnolli