Prozvánění
Anotace: Platno i mým přátelům, o nihž vždy rád vím, že jsou!
Jediné tvé prozvonění,
když koukám na ten přístroj.
V mé duši klíč to k radostnění,
od tebe signál... Do srdce mého výboj.
Vždy zahřeje i potěší to zjištění,
myslíš na mne moje milá.
V pořádku jsi je mé utišení,
jsi duše, co na mne vzpomíná.
S láskou prozvánění tvé zjišťuji.
Má paní, já mám tě velmi rád.
Pomáhá to přežít v tom dením boji,
po prozvánění tvém má stále hlad.
Komentáře (1)
Komentujících (1)