Anotace: Hlavně sposta citu.
...mě se to líbí má to svoje mouchy, ale ty si poradíš. Já jsem prdlajs odborník, ale přidal bych tam víc omáčky ať to nevykompenzuješ už v jedné básni. Tak asi tak :-)
14.07.2014 21:05:05 | w3s
...v anotaci píšeš "nehledejte v tom smysl" to raději takhle nepiš...každá báseň má přeci smysl.
Už jen to, že si ulehčíš od tíživých pocitů srdce, tudíž má smysl alespoň por tebe (kdyby pro jiné neměla)
Jedno poradím....když napíšeš báseň, zkus o ní ještě přemýšlet (později, v klidu) a zkus přemýšlet o tom co ti tam třeba nesedí a zkusit ji vylepšit
(tak to dělají i známí zpěváci s písněmi třeba)
Také hodně čti poezii a to zlepší postupně tvé psaní.
Básnička je hodně o citech a zklamání (i já jsem takové psal:-)
Tak přeju hodně inspirace a také touhu jít dál a lepšit se každým dnem:-)
RM.
23.06.2014 22:27:08 | Robin Marnolli
Píšeš pocity, to je dobře ;) :)
16.06.2014 22:19:49 | Aiury