Upírek a čarodějka
Anotace: Upírek zmatený, čarodějka okouzlená. Ze tmy zrozený, z mlhy vytvořená. Potkali se...
Upírek zmatený,
čarodějka okouzlená.
Ze tmy zrozený,
z mlhy vytvořená.
Potkali se náhodou.
Nebo snad nehodou?
Lásce už nic nezabrání.
Ani zákony přírodní.
Pokousal ji.
Učarovala mu.
Splynuli.
Navždy spolu zůstali.
Přečteno 451x
Tipy 5
Poslední tipující: Akrij8, Pamína, Gabriela Green, Aiury
Komentáře (2)
Komentujících (2)