Moci tak na chviličku
Z nekonečnosti korálků
Tetovat ti na záda z červánků
Písmenka co ti hřejou do spánku
Andělskou perutí psát ti po těle
Nesměle hledět ti do duše
Spojit tak naše srdce
Plout spolu v nekonečné řece
A slyšet ze Tvých rtů
To jediné
Miluj mě