Anotace: Jinak to skutečně nešlo ;)
Jsi moje malá šmudlenka,
A popletené štěstí,
Jsi moje malá pudřenka,
zmrzlina na náměstí,
Jsi moje malé mazlení,
Jsi moje něžná chvilka,
Jsi melodické zaznění,
A nejsi moje mýlka.
Jsi popředu i pozpátku,
Jsi nalevo i vpravo,
A vím jen, že je v pořádku,
Že mám rád více,
než je zdrávo.
Konečně pozitivní počin. Nějak už mě některé deprese zmáhají.
Mít rád více je normální, neboj....:o)))) ono se to otočí...
20.06.2014 10:46:44 | ardzuna
Chválím přesný rytmus a melodii básně. Zní opravdu pěkně.
20.06.2014 09:59:05 | Hesiona-Essylt
Melodie básně fajn. Ale co mně moc nesedí je ve 2.sloce "A nejsi"... Když celá začíná "Jsi", tak bych i na konci ponechala jsi... Ale jinak milé.
20.06.2014 12:45:39 | Nio