Krásné dílo, myslím si, že jsi to hezky popsala, možná ani né tolik slovy, ale tím, co z toho díla vyzařuje jako z celku... :-))
19.09.2014 16:37:00 | Gabriela Green
Ano, chápu. Jako záznam vnitřního rozpoložení. Ale do básně to bude muset teprve dozrát.
20.06.2014 17:51:19 | Hesiona-Essylt