Okouzlen, omámen, ovliňen
Malým překrásným blonďatým snem
Hebkým dlaním propaden
Těm ùstùm vonícím tulipánem
Vesmírným prachem malujícím
Mým toužebným snům
Mým světem , nekompromisním
Blázínkem, věčným tulákem
Tvým souhvězdím uspáván
Denním paprskem jemným
Tvým očím nevyrovnán
Jediným úsměvem jsem pohlcen
Z obláčků kouzelnou věčností
Maluji obrázek Tvé nespoutanosti
A nevěřícně šeptám dešti
Já chci Tvý polibky
Nula se mi nelíbí, už jen kvůli tomu Ti ten tip musím dát :) ale i tak báseň se mi líbí...
23.06.2014 22:30:48 | SmallGeorge