Snad jsi tu a miluješ mě provždy
Dívám se na Tebe jinýma očima,
do náruče se Ti stočím a
...plavu v hlubině Tvé duše...
Cítím teplo Tvého těla,
snad jako bych svět obejmout směla
...ztrácím se v Tobě,básník píše...
Slyším bušení Tvého srdce,
dny bez Tebe chutnají trpce
...vnímám sladkost tvých rtů...
Vrývám si dotek Tvůj do kůže,
jsi jako rytíř co princezně pomůže
...můj život se mění v realitu snů...
Sleduju pohled Tvých očí,
předu jak kotě co se do náruče Tvé stočí
...vůni Tvou budu pamatovat navždy...
...snad jsi tu a miluješ mě provždy...
Komentáře (4)
Komentujících (4)