Anotace: ...
Schoulená v objetí
nechávám se unášet
teplem tvýho těla
Držíš mě pevně
jako bys o mě měl přijít
jako bych se měla vpít do temnoty
co nás obklopuje
cítím tvůj dech
ve svých vlasech
který jsem si kvůli tobě
nechala rozpuštěný
aby ses mohl topit
v záplavě jejich vůně
ruce jsou propletený
jako copánky
co jsem si dělávala
a tvoje prsty
něžně hladí ty moje
je až ironií
že to co jsem kdysi nesnášela
se mi teď tak líbí
led mýho srdce
asi roztává
a probouzí se v něm poupátko …
romantiky
Něžná ... :) Na světě není nic silnějšího než jemnost a něžnost.
Krásná, pohladila po duši.
26.02.2016 17:03:02 | Marťanka