Někdo klepe na srdce
Slyším
jak srdce tepe
tuším
asi proč.
Myslím
že na něj někdo klepe
a říká
otevři, chci vejít.
Srdce uzamknuté
na tisíc západů
povoluje
a pomalu se otevírá.
Je to správné
nebo kruté
nevím
již dlouho v něm
byla prázdná díra.
Již je srdce otevřené
jeho brány dokořán
prázdné místo zaplněné
teď už vím, že city stále mám.
Přečteno 674x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, SmallGeorge, Jort, JP.slash, AndreaM, Julien, Pamína
Komentáře (10)
Komentujících (5)