Mýdlové sny
Někdy si vysníš život z jeřabin
a v polednách se touláš borůvčím.
Ze stesku stavíš loďku do bouří, troskotá
a stáří vráskám kreslí stíny.
Poutníků bosé nohy bubnují píseň kamenům,
o lásce co zemřela.
Někdy se sny rozplynou,
jak mýdlová pěna.
Přečteno 387x
Tipy 10
Poslední tipující: zelená víla, Pamína, Aliccia, AndreaM, želvička001, Kett
Komentáře (1)
Komentujících (1)