Anotace: Déšť mi klepe na okna a možná i trochu na srdce...
Déšť mi klepe na okna,
přemýšlím, jak žiješ.
zda víš, co je svoboda,
nebo třeba piješ.
Zda-li jemné dlouhé vlasy
stále zdobí Tvoje líce.
Barvy jako žitné klasy,
stejné nelze spatřit více.
Jestli taky přemítáš,
ve vzpomínkách vězněn,
a své dceři povídáš
pohádku o Princezně.
O lásce dvou duší,
co by překročila nebe.
Už teď možná tuší,
že tehdy sebrala mi Tebe.
hezký konec :-)
31.01.2015 22:01:50 | Martin Šimeček
No, když to říkáš :D Mně tehdy moc hezký nepřišel :) Ale ne, dělám si legraci, vím jak to myslíš a děkuji, opravdu :)
31.01.2015 22:03:38 | PrinceznaAmellie