S lehkostí
Bez lítosti, bez zábran
lehce jako ptáci.
Do noci se halíme,
jako dva šmíráci.
Krademe si dotyky,
svádíme to na zvyky.
Pokud možno bez lásky,
jenom s vůní chtíče
každý máme svojí touhu,
však k srdci chybí klíče.
Přečteno 382x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
Komentáře (0)