Oční stíny
barevný léto
halí city podzimní
v srdci dře to
bolestí rutinní
kamkoliv se podívám
zůstaly skvrny po tobě
už tu špínu nedávám
dál žít v týhle podobě
pro tvý obtisknutý stíny
dal jsem duši do čistírny
o pár čísel srazila se
jsem dítě, šťastnej zase
jenom mozek se vzpírá
nástupu apatie
žel zaslepená víra
mý rány nezakryje
léčebna je ve sklepě
zavoní tam lékořice
a srdce zase zatepe
až vypere se na čtyřicet
pro tvý obtisknutý stíny
dal jsem duši do čistírny
o pár čísel srazila se
jsem dítě, šťastnej zase
Přečteno 520x
Tipy 7
Poslední tipující: Lioness, Martinecka23, Záklopka, Rozina, Pamína
Komentáře (2)
Komentujících (2)