Neopětovaná láska, to je skutečně propast. Taková, z které se potřebuješ dostat, ale nechceš... Tohle já znám.
27.01.2016 23:34:27 | Nikytu
.... a opětovaná není? chtělo by se mi zakoledovat si. Ale neudělám to, nechci zlobit, vím, že je. Možná, že si to člověk silněji uvědomí právě v uvedeném případě...
btw, hezky píšeš :-)
26.06.2014 20:57:10 | Pamína