Nevyslovená
Anotace: Po dlouhé době zas něco...
Jsi důvod k smíchu
kousek něhy
v nastalém tichu
co tolik bolí
Loďkou pevnou
pro lepší břehy
kousek co schází
do soukolí
Vychází slunce
na prázdné nábřeží
já neřek Ti nikdy jak¨
moc mi na tom záleží
a jestli to vše
něco znamená.
Tak ztratil jsem odvahu
a zas svěsil ramena
Vítr odvál to tajemství
asi někam do věží
co řek bych Ti rád
dnes dozvíš se stěží
je mi to líto...
Vydat se pěšinou
vprostřed tvých vlasů
v neznámém kraji
objevit krásu
a ptát se těch
co vědí
Proč tolik otázek
když neznám odpovědi ?
Uprostřed tvé noci
jsem pouhý půlměsíc
když slova schází
co mám ještě říct ?
Láskou li násobíš
pak určitě jsi mnohem víc
a já ?
Už vlastně nejsem nic...
Přečteno 500x
Tipy 18
Poslední tipující: Frr, mirecek, Lioness, Akrij8, KatkatkaW, Aiury, Romana Šamanka Ladyloba, Záklopka, jitoush, želvička001, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)