Anotace: ach jo ...
Je mi to líto. Člověk pak má strach snít a to je moc a moc špatně. Já od té doby, co nepiji, jdu za svými sny a Bůh je se mnou. Zajímavé na tom je, že mě to donutilo a pořád nutí se měnit. Věřím, že v lepšího.
08.10.2014 22:02:54 | VEDz RVAHEs
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?