Anotace: Vše se točí okolo tebe, zase na tebe myslím a jediné co se dostaví je SMUTEK.
Nad mraky vztahů beznadějnýchskrývá se jen srdcí žal,poznamenala jsi duši mojibez tebesnad abych život sám si vzal.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?