Anotace: ?
I mezi kapkami deště,
Když zmáčená voláš ještě,
A zmoklý účes nemrzí,
Tak vím, že dotknu se brzy,
Tebe
I mezi kapkami krve,
O kterých nebylo slova prve,
Bych bloudil sem i tam,
Protože vím, že mám,
Tebe
I mezi kapkami slzí,
Které oschly tak brzy,
Jsem nacházel vzlyků smysl,
Pro lásku ale i pro nesmysl,
I pro Tebe.
Každé slovo už zebe,
Jako bych byl bez sebe,
A naposledy, až mne zazebe,
Budu bez sebe, pro Tebe.