Bláhová
Anotace: Rozhorčení nad slabostí...
Miluji tě
i přese všechno, co jsi mi udělal.
Miluji tě
a nepřestávám dál,
i přese všechno, co mi ještě uděláš.
Jak se tě mám vzdát???
Vždy, když začnu být svá,
on přijde a něco udělá.
Proč když konečně začínám žít,
ty se vždycky musíš objevit?
A já dám ti...
...další poslední šanci.
Komentáře (0)