Anotace: I tak to někdy bývá... (Omlouvám se, že všude cpu tečky, ale je to tak nějak můj styl a sedí mi to tam)
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?