Anotace: Láska druhému...
Sobeckost
-
Téměř nemožné
milovat druhou osobu,
když ji chcete
jen jako svou ozdobu
Téměř nemožné
milovat netolerantně,
s milostí hrozné,
ale hlavně razantně
Hádat se bez rozmyslu
na bezpečnou vzdálenost,
hrát si na logistu,
přes velblouda malichernost