Jít nebo zůstat stát?
Anotace: ...básnička, která je jako mý všechny pěkně od srdíčka... A poslal sem ji mé jediné milované :)
Srdce dělá zázraky, ale rozum na ně nevěří.
Nevím, co je lepší - jít dál nebo zůstat u dveří?
Snad jít dál, bez váhání,
snad slituje se vzácná paní,
které Láska říkají...
Jít nebo zůstat stát?
Měl(a) bys Lásce naděj dát,
povol uzdu své touze a můžeš její krůčky sčítat,
když podkůvky začnou o zem cinkat
a její slůvka tiše hřát...
Jít nebo zůstat stát?
Snad né ironie?
Víš s Láskou se krásně žije?
Nebylo by čeho se bát,
kdyby každý Láskou létal - že by? Snad?
Tak nechej svý srdce prožívat a nechtěj se na nic ptát,
protože rozumí jen ten, kdo uvěří a má rád ;-)
Komentáře (1)
Komentujících (1)