Anotace: Obraz splynutí.
Splynem
-
Malby Tvých přání
na zdi si kreslíš
nebo je to jen zdání?
Ty se mi straníš?
Tahy Tvých dlaní
kreslící své pocity,
štětec se klaní,
duší je odkrytý
Oddávajíc odstíny
své věrné přízně,
kreslíš proň doliny
a on v nich mizne