bílá
do bílé se dobře píše
v bílém lehce slibuje
do čistého uléhá
seškrábu starou malbu
první rok
dva
dvacet šest
do bílé se dobře psalo
v bílé lehce slibovalo
do čistého uléhalo
první vrstva
voní modří
po blankytu
toužení
ruce vztáhne
ještě hoří
po malíři
v zákrytu
druhá vrstva
senem voní
nese dotek
mladosti
zlaté klasy
slunce rodí
časy svaté
hojnosti
pod nohy mi padá staré
kolik času mezi prsty
jen tak
nazdařbůh
věřím vše
že má svůj smysl
každý jednou
splatí dluh
Přečteno 362x
Tipy 10
Poslední tipující: jitoush, Aiury, AndreaM, Pamína, Jort, Amonasr
Komentáře (3)
Komentujících (3)