Anotace: Duše přetrvá? Ale těla hynou stoprocentně...
Život štěstím
-
Život mého štěstí
ve Tvých dlaních,
držíš jej v kleštích,
„Ó jediná má paní.“
Vždyť když dva
chtějí jen jedno,
není hra podlá,
duše neblednou
Jen sebe chtějí,
chtějí splynout,
spolu se smějí,
tělem hynou
Za opravdovost, přímost touhy po s..u, věnuji t i p
10.07.2014 21:45:54 | kudlankaW
Děkuji, sice byla řeč spíše o lásce než-li s..u, ale tak každý ať si to vyloží po svém :)
10.07.2014 22:27:51 | SmallGeorge