štěk jsem jako čokl
když místo věty
hodilas mi přes plot
slovo
jak z hrobu zvadlé květy
a místo úsměvu škleb
obé jsem ihned vrátil
teď
kňučím jak pes, co se ztratil
s visícím ohonem
když odejde mu pán
a vráz mne přešel smích
z boudy pohled za tebou
a sliny ve vočích