Pro bavlněná víčka
si luzné hrozny hýčkám
tečkami rozházených knih
mám ráda
sadem němá
ámen
klih
snad bez kadeře
košík divé zvěře
a strmé bezejmenné dveře
testament
a král je dalek
v soustech
bez večeře...
Ještě ta fotka k tomu - paráda :-) To není z tohoto světa, ale jako bych tomu rozuměl - i když nevím čemu :-D ;-)
07.07.2014 18:36:59 | Amonasr