Velký třesk
Anotace: láska nebo chtíč?
Kolik velkých třesků zažehne vesmírem
a kolik jisker zraní moji duši?
Nejsem jasnovidec, ale tuším,
že Castor s Poluxem už se zase nebem ženou,
jsi jenom mužem, já jenom ženou,
co vzájemná gravitace
do spánků nám buší.
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Aiury, Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (2)