Buď mou láskou,
buď mou vílou,
buď mou celoživotní sílou.
Sílou která neopouští.
Buď mou můzou, buď mým snem,
buď mou nocí a buď mým dnem.
Dnem co nikdy neustává,
Dnem co slunce světu dává.
Mým snem je, aby nepřestal
a opakoval se stále, stále dál.
Věnováni I.M.