Anotace: ...
já se občas neznám...jenom se pozdravím a jdu dál...
04.12.2014 15:48:50 | enigman
znám tyto pocity a ty jsi z nich vykouzlila krásnou i když smutnou básničku.Jinak velká gratulace ke sté povedené básničce!:-)
09.07.2014 22:04:55 | střelkyně1
děkuji...ty jsi všímavé zlatíčko...tak at Ti to krásně píše...z
09.07.2014 22:08:39 | zdenka
oběma a krásný večer přeji...M
09.07.2014 22:09:47 | střelkyně1
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?