Anotace: <p>Do peřin zachumlaná,</p> <p>V pokoji s oknem do nikam,</p> <p>Drobátko...
Do peřin zachumlaná,
V pokoji s oknem do nikam,
Drobátko zadumaná,
Pláčeš, já naříkám.
Já napůl od radosti,
Ty napůl ze smutku,
Ve zbytku ze žádosti,
sladkého zármutku.
Do peřin zachumlaní,
V pokoji s dveřmi do nikam,
Do Tebe zachumlaný,
Tebou se zalykám.