Anotace: <p>Hejno vran nad parkovištěm,</p> <p>A bílé nebe, jako led,</p> <p>Nad...
Hejno vran nad parkovištěm,
A bílé nebe, jako led,
Nad opuštěným nástupištěm,
Rád zapomínám celý svět.
Jak hejno vran nad mojí hlavou,
Mne obklopuje suchý mráz,
Jak opilé si vzduchem plavou,
I přistávají kolem nás.
Jak hejno vran uvnitř mé hlavy,
Létají věty, sem i tam,
A ty mi řekneš: Ty Tvé stavy!
A já Ti řeknu: Rád Tě mám.
Dost dobré!
10.07.2014 13:06:37 | Isabella Monvoisin