Rudá kráska
Anotace: Ach ta kráska spanilá, rudými rty mne líbá
Ach ta kráska spanilá,
rudými rty mne líbá,
okolí své nic nevnímá,
však horký dech mívá.
V jiskrném oku jejím,
zračí se slunce půlnoc,
ve víru tance nevím
a cítím trošku bezmoc.
Odvážná a žádoucí,
přichází vzít si své,
tajemný dech matoucí,
cítím, jak jedno jsme.
A naše horká těla,
v jedno se splétají,
najednou vášeň a něha,
vydechnout nedají.
Přečteno 384x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabriela Green
Komentáře (1)
Komentujících (1)