Balvan
Pokaždé při spatření
Pronikavých očí tvých
Pátrám po úsměvu
Již Mrtvý symbol nadějí?
Zrak tvůj se do mého vpíjí,
Však mdlý, příliš strojený
Zhasnutá jiskra doutná a přesto
Mnou běhá mráz stopený.
Zdáš se studený jako
Kámen v nejhlubší řece
Jen já její jindy tichý šum
Slyším dobře přece.
Svěšené koutky úst,
Svěšená ramena,
Ty spokojen,
Já na zem shozena.
Místo kapek slz,
Rovnou potopa.
Odraz v okně,
Zoufalství podoba.
Oko v oko když čumí,obě srdce si porozumí,jeden i druhý mnoho získá.Hlavně,když je to hodně zblízka.
11.07.2014 15:50:01 | Bakchus
Moc "hezké" vyjádření, i přesto že jsem vyznavačem přízemního ABAB, líbí se mi... a vítám tě na literu :)
11.07.2014 15:33:32 | SmallGeorge