Anotace: pro krásný oči
škoda, že už nikdy víc
neztratíme pár minut času
pro hodiny nekonečna
Krásná, tolik výpovědi v několika řádkách
16.07.2014 10:05:56 | Akrij8
Pár minut,za něž jsme vděčni,ve společnosti pěkné slečny,vynahradí čas nekonečný.
11.07.2014 19:52:07 | Bakchus
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?