Anotace: protože cokoliv řečeno německy je smrt. upálili jsme čarodějnici (ať už byla cokoliv)
zas další den kdy
teplo, sníh a mráz venku ale i
vevnitř
v mý hlavě se to
prší a prší pořád dokola
když přestane, začne zas
na stromech visí kus duše
(jedno tělo, dvě, jedna duše)
fouká a je před bouří, jako listy padá
(ale není podzim, to je špatně, mami!)
na chodník přeplněné ulice
pocity
bez lidí jsou
sami
přišlo léto
přišlo za tebou
a žili spolu navždy
možná tak v představách..
a další den se dere
na povrch šťastné lásky