Anotace: <p>Nejsilnější báseň je vichrem roztrhána</p> <p> </p> <p>Na...
Nejsilnější báseň je vichrem roztrhána
Na cucky
na marné kousíčky pápěří
...na vzduch ve větru...
Skloní se.
Před vůní .... a před doteky
a před láskou.