Lehká, že až rozum přecházel.
Vážná, až mi nikdo nescházel.
Již nebudu se v noci toulávat
a každou noc se snažit poznávat
tvé dlouhosáhlé svítání
a lehkovážné zmítání
Nemusím, když už tě znám
a celý život vlastně mám
stačilo jen procitnout
a znamení zachytnout
Na dosah jsi všem
stačí jenom chtít
dát do čela šém
a o tobě snít
Přijď a zůstaň
ty zlo ustaň
buď jen ty
LÁSKO!