time (čas)
Anotace: jsem se zase zamiloval
minuta se zdá být hodinou
hodina dnem,
a láska pouhým snem.
čím déle jsem bez tebe
tím více tě chci mít u sebe
chytnout tě za ruku,
a nepouštět,
stále tě milovat,
oči z tebe nespouštět
přitisknout se k tobě vší silou
vzhlédnou do tvých očí,
a vidět ten dlouhý čas.
dlouhý a nekonečný...
ubíhá pomalu ...
tak pomalu...
až se mi chce brečet.
miluju tě ač je čas proti mě
Komentáře (0)