Na rozcestí osudů
Anotace: Zase jedna o lásce ... ;)
Tam, kde se jiní rozchází
a kde končí jejich příběh,
kde se loučí a odchází
jejich lásky koloběh,
v těch místech, kde slzy tečou
z ženských i z těch mužských tváří,
kde se z pocitů vysvlečou
a náhle všichni jsou tu lháři ...
Tam, na rozcestí osudů,
my setkali jsme se spolu,
na tom rozhraní přeludů
začnem novou kapitolu
v lásce a ve štěstí,
s úsměvy ve tvářích ...
snad se nám poštěstí,
hvězdy nám zazáří ...
Přečteno 553x
Tipy 14
Poslední tipující: Majrenka, Kubský P., Rozina, básněnka, Pamína, Gabriela Green, Bakchus, Amonasr, AndreaM, SmallGeorge, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)