Zapomeň na mě!!!
Až znovu řekneš mám tě rád,
až znovu řekneš miluju tě,
nech si o všem jenom zdát, já řeknu: nenávidím tě!
Až mi pošleš ňáký psaní,
já nebudu číst tvoje řádky,
vždyť ty kecy, pouhý lhaní,
pošlu toto psaní zpátky.
Až mi položíš kytku k prahu,
skončí v popelnici,
nenávidím tě, zařvu: vrahu,
zabil jsi lásku, kluci jsou nevděčníci.
Nevážil sis toho, co jsi měl,
nevážil sis mojí duše,
nevážil sis toho, že si mé rty líbat směl,
uvědom si, jak ses choval suše!
Už mě nebudeš nikdy mít, já jdu životem klidně dál,
teď můžeš o mé lásce jenom snít,
už vím, že sis se mnou jenom hrál.
Komentáře (3)
Komentujících (3)