Chceme vždy to co nemůžeme mít,
avšak nic nebrání nám o tom snít,
životem dál musíme i bez toho jít,
a za všechno dobré stále se bít.
Chceme to co život nám nemůže dát,
necháme si o tom každou noc jen zdát,
ničeho se nebudeme v tomto světě bát,
a všemu zlému se budeme od teď smát.
My jsme přeci pány svého osudu,
poslouchat tebe já již dále nebudu!!!