...jseš můj svědek
všech našich nebí
pod kterejma
se
do tmy
modlívám
moje hvězda
o kterou ze dna
vyschlý studny
v žízni prosívám...
Milostná s duchovní prodlevou? Být tak tou hvězdou... :-)
22.07.2014 21:07:52 | Pamína
..milostná bez prodlevy..pravda, vzhledem k tomu, že mumláno ze dna vyschlý studny -nota bene- jazykem zpečeným žízní a tedy poněkud stočeným do ruličky, stává se basnička poněkud tichotklivou..:-)..tak tomu v horkém létě studnaře na vejminku už bývá.. :-)))
22.07.2014 21:58:43 | Frr