Anotace: Na i v ní... úchylné spojení.
Naivní
-
Pravá láska není,
jsou to jen výmysly,
i když se Ti zelení
…radš na to nemysli
Lepší být naivka,
než zbabělcem
topícím se u pivka
… ubohým opilcem
Však jsi jen mládě,
život Tě naučí,
jak žít si v pravdě
… co rozpojil
už (nikdy) nesloučí