bezpodmínečně
Anotace: jaké to asi bude?
Zajímalo by mě jaké to bude?
už jsem toho hodně četla, o tom,
ale nikdy to nezažila,
je to jiné než popisují v knihách?
Říká se že je to těžké, ze začátku,
ale že to čas napraví a já se to naučím
že mě to naplní neskutečnou radostí.
Ale já jsem si nejistá,
raději o tom jenom čtu...
Ale toužím po tom
skoro stejně jako po dalším nadechnutí!
chci to zažít sama, ne o tom jenom číst
Ale bojím se,
zvládnu to?
Mé srdce mě ujišťuje že ano,
že Je připravené
naučit se
bezpodmínečně milovat
Přečteno 581x
Tipy 3
Poslední tipující: AndreaM, Pamína, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)